Back to All Events

Irene Tillung: HILDERSYN. Anders Hall solo

  • Augustin Hotel 22 C. Sundts gate Bergen, Hordaland, 5004 Norway (map)

Irene Tillung fra Voss spiller akkordeon (avansert trekkspill) og er en musiker med melodisk teft. Styret i Columbi Egg falt for hennes vakre og originale melodier og det overbevisende spillet på hennes siste CD Hildersyn. I tillegg til å være musiker og spille i grupper som Tindra og Boreas, studerer Irene Tillung komposisjon av filmmusikk.

Disse spiller i lag med henne denne kvelden: Erik Sollid (hardingfele), Anders Hall (bratsj, oktavfele), Pål Hausken (trommer) og Ellen Brekken (kontrabass).

 

Alle som har hørt svenske Anders Hall sammen med Sigrid Moldestad eller i Nordic Fiddlers´Bloc vet at han er en glimrende samspiller. I kveld får vi omsider oppleve spelmannen fra Hälsingland på egne ben; han starter kvelden med et kort solosett.

Earlier Event: January 22
BALKAN! Jovan Pavlovic & Marko Markovic
Later Event: February 19
Den store sangen - kvedarane kommer!