Back to All Events

BALKAN! Jovan Pavlovic & Marko Markovic

  • Augustin Hotel 22 C. Sundts gate Bergen, Hordaland, 5004 Norway (map)

Brennhet balkan-brass. Trekkspilltrøkk. Lakken på scenedøren kan krølle seg og gulvplanker skal sprekke. Mye energi er i omløp når en av Balkans beste blåsere kommer på besøk sammen med trekkspillhelten Jovan Pavlovic.

Marko Markovic er en trompetist av et eget format, sønn av trompetlegenden Boban Markovic og oppvokst i den serbiske sigøynerbrassens smørøye. Når han og faderens elleville blåsere og trommeslagere entrer scenen, kan opptil en kvart million entusiaster hylle dem. Kanskje var du blant de heldige som opplevde dem på Balkanfest på Evanger for få år siden? Jovan Pavlovic er en eminent trekkspiller og komponist, opprinnelig fra Serbia, men siden lenge trondhjemmer, og sentral bl.a. i Urban Tunélls Klezmerband.

Både Marko og Jovan liker å leke seg med sine store musikkører. Mye vil skje!

 

Billetter: 200 / 150 (medl.) / 50 (stud.)