Back to All Events

Den store sangen - kvedarane kommer!

  • Augustin Hotel 22 C. Sundts gate Bergen, Hordaland, 5004 Norway (map)

Syngende struper fra Hardanger og Voss kommer til Augustin Hotel; tretten kvinner og én mann. Blant disse er en rekke profilerte utøvere, som Annlaug Børsheim, Benedicte Maurseth og Kari Malmanger. Kunstnerisk leder er selveste Berit Opheim. Dette er en enestående anledning til å få en lyddusj av folkesangens mange farger: Bånsuller, bryllupsviser, ballader. Optimistisk hurra-ut-i-verden-stemning og dødelig tristesse. Og gullkorn fra livet i hverdagen.

 

Fugl og fisk i treets topp,

hardinger i heisa-tropp!

Sang om lengt og tap og tross,

lure smil brakt hit fra Voss.

 

Earlier Event: February 5
Irene Tillung: HILDERSYN. Anders Hall solo
Later Event: February 24
Lysning på Logen - Nils Økland Band