Back to All Events

BERIT OPHEIM: "Tre vakre vener", MARIA TOPPE

  • Augustin Hotel C. Sundts gate 22 Bergen Norge (map)

Folkesanger Berit Opheim turnerer verden og bor på Voss. I sin nye soloforestilling "Tre vakre vener" handler om Berits hovedkilder innen folkesang: Margreta Opheim, Olav Fletre og Ragnar Vigdal. Hun synger sanger hun lærte av disse tre, som ikke bare betydde mye for Berit Opheim musikalsk, men også menneskelig. Regissør for denne konsertforestillingen er Leif Stinnerbom.

"Margreta, Olav og Ragnar var i musikken sin på eit lidenskapleg vis, dei var på mange måtar songane dei song og dei levde i ei tid som for meg var eit stort privilegium å få eit innblikk i, og som det er viktig å fortelja om i vår tid." Berit Opheim

 

Maria Toppe fra Åsane er en av våre beste unge på hardingfele, og har en glad dansetakt i sitt spill. I kveld gleder hun oss med å starte opp Columbi Eggs 35. sesong: Vi får en kort solokonsert med favorittslåtter fra Nordhordland og Hardanger.

 

Later Event: January 18
NORDIC FIDDLERS BLOC