Back to All Events

NORDIC FIDDLERS BLOC

Nordic Fiddlers Bloc   Respekt!

 

De kommer fra Shetland, Røros og svenske Helsingland. Kevin Henderson, Olav Luksengård Mjelva og Anders Hall spiller slik spillemenn skal. Hver av dem er en mester i sin egen, lokale tradisjon. Sammen blir de mesterlige på en ny måte!

Kevin Henderson er en av Storbrittanias beste felespillere, og spiller i supergrupper som Boys of The Lough og Fiddler´s Bid. Raske riler med opptur og lykkelig slutt!

Olav Luksengård Mjelva er ramm på rørospols, Norges kanskje beste tradisjonelle glad-ekstatiske danserytme. Han spiller også i stasgruppen SVER. Det gjør også Anders Hall, som bl.a. har spilt mye sammen med Sigrid Moldestad. Fiddlers Bloc turnerer på flere kontinenter, og denne kvelden heter kontinentet Augustin Hotel.