Back to All Events

Elfi Sverdrup. Epping, Burgess, Oliver og Pariselle

Solo: Elfi Sverdrup

Rå, rytmiske inuit-sanger, vokalimprovisasjoner og tradisjonelle folkeviser - karismatiske Elfi Sverdrup gir oss farger fra en musikalsk palett ingen andre har maken til.

Elfi kommer fra skogsbygdene i Stokke, Vestfold, og er en kjenner av folkevisene derfra. Hun er en nysgjerrig kvinne og har også lært seg sibirsk strupesang og lattersanger fra inuiter. Elfi Sverdrup er dessuten en mester i gode, gamle griseviser. Vi har bedt henne om å overraske oss!


Anglo-amerifransk: Epping, Burgess, Oliver og Pariselle

Det er kraft i de håndslipte stemmer, i hvert fall når lyden lages av disse fire modne mennene. Fra Irland og USA: Rick Epping, mester på munnspill, sanger. Fra England og Fredrikstad: Richard Burgess, concertina, gitar og sang. Fra Frankrike: Emmanuel Pariselle, sanger og dreven utøver på fløyter og all slags snåle, små trekkspill. Oliver Didier er en stor tradisjonsbærer fra Gascogne i Sørvest-Frankrike, synger og spiller fele, mandolin m.m.

Emmanuel, Didier og Richard har i mange år spilt, sammen Gabriel Fliflet og Frode Nyvold, i det norsk-fransk-engelske folkemusikkbandet Five Men in a Boat.

Vi lover mye tonemakt og løs latter!

Billetter: 200 / 150 (medl.) / 50 (stud.)