Back to All Events

Elfi Sverdrup. Epping, Burgess og Pariselle

Rå, rytmiske inuit-sanger, vokalimprovisasjoner og tradisjonelle folkeviser - karismatiske Elfi Sverdrup gir oss farger fra en musikalsk palett ingen andre har maken til.

Elfi kommer fra skogsbygdene i Stokke, Vestfold, og er en kjenner av folkevisene derfra. Hun er en nysgjerrig kvinne og har også lært seg sibirsk strupesang og lattersanger fra inuiter. Elfi Sverdrup er dessuten en mester i gode, gamle griseviser. Vi har bedt henne om å overraske oss!


Det er kraft i de håndslipte stemmer, i hvert fall når lyden lages av disse tre modne mennene. Fra Irland og USA: Rick Epping, mester på munnspill, sanger. Fra England og Fredrikstad: Richard Burgess, concertina, gitar og sang. Fra Frankrike: Emmanuel Pariselle, sanger og dreven utøver på all slags snåle, små trekkspill. 

Emmanuel og Richard har i mange år spilt sammen i det norsk-fransk-engelske folkemusikkbandet Five Men in a Boat. Vi lover mye tonemakt og løs latter.