Back to All Events

Jorun Marie Kvernberg og Gabriel Fliflet

Felespill med saftige strøk og glade knips: Jorun Marie Kvernberg fra Romsdal spiller fele, hardingfele og harpeleik, synger - og er en av landets beste folkemusikere. Gabriel Fliflet, Columbi Eggs musikalske vert, spiller trekkspill og piano og synger. Han har badet i mange elver i folkemusikkens riker; svømt i Hardangerfjorden og Eggerhavet. Gabriel og Jorun Marie lever midt i musikken - både når den topper seg i høyspente kraftutladninger og når den flyter stille og poetisk.Når tiden er moden, bryter de ut i sang. Du får både høre folketoner fra Joruns hjemtrakter nord på Vestlandet, men aller mest musikk laget av utøverne selv. Både Jorun Marie Kvernberg og Gabriel Fliflet er svært produktive musikkmakere, med flere bestillingsverk bak seg.


Billettpris: 150 /100 (medl.) /50 (stud.)