Back to All Events

Danske og skotske høydare: Tophøj og Barslund. Sarah-Jane Summers

Musiske musikere. Det er det vil ha. Det er derfor vi har invitert Andreas Tophøj på fele og bratsj og Rune Barslund på trekkspill. Disse to jydene tar utganspunkt i egne, danske tradisjoner, og trekker inn dufter fra Storbrittania, Irland, Finland...  Melodiøst og vakkert. Lekende lettbent. Vilt virtuost! Andreas og Rune har det meste, rett og slett.

Sarah-Jane Summers har sine røtter i det skotske høylandet, og er en av de store kjennerne av felemusikken fra traktene rundt Inverness. Hun spiller fele med rytmisk snert, gnistrende klart og presist, men Sarah-Jane har også en lyttende, improvisatorisk side. Og hun spiller hardingfele!

Virr, hennes CD fra 2017 ble kåret til årets album av radioguruen Fiona Talkington i BBC. Sikkert får vi høre noe fra den enda ferskere platen Solo, med norsk og skotsk tradisjonsmusikk.

Billetter: 200/ 150(medl.)/ 50(stud.)