Back to All Events

DOZO: Kouame Sereba og Rolf-Erik Nystrøm. Guro Kvifte Nesheim

Pass på! Dozo kommer til Bergen, og da bør man være til stede.

Kouame Sereba er karismatisk multiinstrumentalist og vokalist. Oslo er hjembyen, verden scenen og Elfenbenskysten gamlelandet. Var i sin tid med på et av norsk folkemusikks mest vellykkede eksperimenter: Kvartetten Frå Senegal til Setesdal, sammen med bl.a. Kirsten Bråten Berg.

Rolf-Erik Nystrøm er en nysgjerrig askeladd, en saksofonist utover det vanlige som spiller utprøvende jazz, tidlig barokk-musikk, samtidsmusikk med symfoniorkestre, improviserer gladlynt i trioen Poing og mye mer. I duoen Dozo leker Sereba og Nystrøm seg sammen. Vest-Afrika er ikke langt unna!

Unge Guro Kvifte Nesheim fra Oslo spiller hardingfele med driv og liv. Egne saker og drivende slåtter i tradisjon etter Salve Austenå fra Tovdal i Aust-Agder. Sjå og høyr!

Billetter: 200 / 150 (medlemmer) / 50 (studenter)