Back to All Events

Odde og Holmen SIDIKI CAMARA

 

Bjørn Kåre Odde og Sivert Holmen - det er noe av det fineste samspill du kan høre i norsk folkemusikk i dag. Tett og lydhørt, slik det skal være. Bjørn Kåre Odde fra Lom spiller vanlig fele og er oppvokst med dalførets ofte mollstemte og vemodige musikk. Sivert Holmen kommer fra Valdres og bringer med seg friske hardingfeleslåtter derfra.

 

Åpn opp ørene for en artist i verdensklasse: Sidiki Camara. Han er en av de beste perkusjonistene fra Mali, landet som har gitt verden så mye fascinerede musikk og store artister. I tillegg til et utall slaginstrumenter, spiller Camara også n´goni - et strengeinstrument i slekt med banjo - og synger. Sidiki Camara reiser verden rundt sammen med jazzlegenden Bill Frisell og har samarbeidet med en rekke andre storheter fra Mali som Habib Koite og Mamady Keita.

Billetter: 200 / 150 (medl.) / 50 (studenter)