Back to All Events

TONE HULBÆKMO og HANS FREDRIK JACOBSEN

Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen har klart kunststykket å være sammen både i liv og spill i nærmere 40 år. Det er en imponerende bredde over deres virke. Sist de gjestet Columbi Egg fremførte de middelaldermusikk, som medlemmer av Kalenda Maya.

Tone Hulbækmo fra Tolga i Østerdalen er både folkesanger og utøver på trøorgel, lyre og norsk harpe, som hun selv vekket til live igjen etter å ha vært glemt i lang tid.

Hans Fredrik Jacobsen er mest kjent for sitt fløytespill, men spiller også gitar, torader og saksofon. Han har deltatt på et hundretall plater, både med folkemusikere og med bl.a. Erik Bye og Sissel Kyrkjebø.

I kveld får vi høre musikk fra deres rikholdige forråd. Sikkert mye fra fjell og skoger. Sikkert noe skikkelig godt og gammelt. Og kanskje noe fra Andalucía?

 

Earlier Event: October 31
BASCO