Back to All Events

SVENSKEKONGER: Per Gudmundson & Ola Bäckström, Mira & Dipha Thiruchelvam

Svenskekonger og  bergenskvinner med mye tamil

Per Gudmundson & Ola Bäckström,    Mira & Dipha Thiruchelvam

 

To mestere som sammen spiller felemusikk fra de svenske skogbygdene. Det er noe av det beste som finnes. Om du er en av de mange som en gang har falt for Jan Johanssons tidløse plate "Jazz på svenska", kjenner du allerede kraften og skjønnheten i den svenske folkemusikkens melankoli. Per Gudmundson og Ola Bäckström er begge mestere, og ikke minst når de er sammen! Per Gudmundson har tidligere besøkt Columbi Egg sammen med Ale Möller og Lena Willemark med trioen Frifot.

 

Livlig tamilsk og sørindisk musikk! Mira & Dipha Thiruchelvam (gitar, fløyter, sang) er to urmusikalske søstre, som begge har vært viktige deltakere i byens stolthet - Fargespill. Det er en glede for første gang å ønske dem velkommen til Columbi Egg, byens vannpost for alle musikktørste mennesker.