Back to All Events

FORSOMMERFEST Gjermund Larsen & Frode Haltli

FORSOMMERFEST      Gjermund Larsen & Frode Haltli

To av Norges fremste musikere spiller på Augustin Hotel denne junikvelden. Gjermund Larsen er så suveren som en felespiller kan bli. Samtidig er han mer ydmyk enn de fleste. Den kombinasjonen blir det fin musikk av. Han svinger seg lekende lett mellom feletradisjonen etter den legendariske taterspillemannen Hilmar Alexandersen - og pirrende toner som samtiden bringer. Frode Haltli er både en utdannet, «klassisk» utøver på akkordeon (trekkspill med melodibass) og en trekkspiller med finnskogpols og dansespell dypt i kroppen. Denne kvelden får du neppe høre mye av hans tolkninger av Arne Nordheim, men desto mer av improvisasjon og leken folkemusikk. Etter en timelang konsert, ryddes gulvet og våre to stjerner leder an i en herlig forsommerjam! Ta gjerne med dansesko og instrument.

gjermundlarsen.com       frodehaltli.com