Majorstuen - Kvitre / Synnøve Bjørset solo

  • Augustin Hotel 22 C. Sundts gate Bergen, Hordaland, 5004 Norway
Foto: Marius Beck Dahle

Foto: Marius Beck Dahle

Folkemusikkbandet Majorstuen er gamle helter på Folkemusikklubben Columbi Egg. Feler, bratsj og cello i sprudlende samspill. I kveld får vi høre Kvitre - deres bestillingsverk til Førdefestivalen 2013. Her har Majorstuen latt seg inspirere både av lydene som fuglene lager, som i Hakkespetten og Lundefuglen, og fuglenes vesen, som i Svana og Dompapen. Nikkersfuglen og Dodoen trodde du kanskje ikke fikk være med? Å, joda! Om verden vil oss vel, får vi også se den fabelaktige animasjonsfilmen Anders Skeie Ljones har laget til verket. Gled deg sammen med Jorun Marie Kvernberg,  Tove Hagen,  Anders Löfberg, Andreas Skeie Ljones og sunnfjordstøsen Synnøve Bjørset, som starter ballet med en egen soloavdeling på hardingfele.

www.majorstuen.biz