Back to All Events

Sudan Dudan i Fensal!

  • Fensal 15 Kong Oscars gate Bergen, Hordaland, 5017 Norway (map)
Foto: Arne Svalastog

Foto: Arne Svalastog

Marit Karlberg (sang, langeleik) og Anders Røine (sang, gitar, banjo, mandolin, fele, munnharpe) byr oss en lavmælt og inderlig musikk. Fra Valdres og andre dalstrøk østpå bringer de skillingsviser, ballader og slåttestev – med sangharmonier og instrumentbruk som kan få tankene hen mot amerikansk old time music. 

Sudan Dudan har et særpreg som er vanskelig å beskrive, men lett å oppdage. De har rett og slett noe helt spesielt ved seg. Tidligere var dette noe alle i folkemusikkmiljøet kjente til. Det siste året har våkne musikkelskere av alle slag tatt dem til sitt bryst. 

www.facebook.com/sudandudan
 

NB: Konserten er i Fensal, Kong Oscars gate 15 i Bergen. 

Dørene åpnes kl 19.30, konsertstart kl. 20. Forsalg på Billettservice. 

Billettpris inkludert billettavgift: 200 / 150 (BT-kort, student, medl. av Columbi Egg og BIKS)

Konserten arrangeres av Folkemusikklubben Columbi Egg og Bergen internasjonale musikkfestival BIMF.

Later Event: October 27
Loyko