Back to All Events

Kevin Henderson og Mattias Pérez: Shetland og nyttårsjam

Shetland! Disse salte øyer med uendeligheter av vind og vær og steder som heter Fugla Ness, Hamar, Westerwick, Bruntland. Når Columbi Egg går inn i sin 20-års-jubileumssesong, starter vi med å feire forbindelsen til våre venner i vest, som har vært en av de tykke, røde trådene gjennom alle år. 

Kevin Henderson vokste opp i den vitale, shetlandske feletradisjonen. Han er en lysende spillemann og turnerer verden rundt i grupper som Boys of The Lough, Fiddler´s Bid og Nordic Fiddlers Bloc. Mattias Pérez er en eminent svensk gitarist og folkemusiker, som bl. a. spiller sammen med Sofia Karlsson og Sigrid Moldestad. 

Etter konserten rydder vi rommet, setter ut småbord og telys og spillefolk jammer i vei og du kan fyke rundt på dansegulvet til ril, vals og reinlender. Og sikkert mer!