Back to All Events

Valdres og Valdres, Sri Lanka og Sør-India: KNUT og OLE.  MIRA og ATHISAYAN

Knut og Ole Åstad Bråten er brødre. Tvillingbrødre. Valdrestvillingbrødre! De sitter vendt mot hverandre, med et lite bord i mellom seg. Der ligger langeleikene de spiller på. De synger og forteller. Knut og Olav Åstad Bråten har spilt sammen i mer enn tyve år, og er begge intenst aktive kulturmenn, både lokalt og nasjonalt. 

Har du opplevd Fargespill eller gruppen 9 grader nord? Da har du alt møtt Mira Thiruchelvam, musiker og musikkmaker av rang. Bergensk, med røtter på Sri Lanka. Fløyte er hovedinstrumentet. På Columbi Egg spiller hun karnatisk musikk sammen med violinist Athisayan Suresh. Dette er en sofistikert musikkform som mest spilles i Sør-India og på Sri Lanka.

 

 

Earlier Event: September 8
TIDEKVERV på USF
Later Event: October 1
SVER - sterke menn og pur pols