Back to All Events

Forsommerfest med MIKAEL MARIN & ÅNON EGELAND. Dansejam.

Mandig mestermøte og utslått hår i junikvelden! 

Mikael Marin og Ånon Egeland er to legender som finner glede i sørgelige visemelodier. Dirrende, blå toner. Både hardingfele og bratsj stemt i dypeste leie. Dette er musikk som som river varmt i deg. Godt - og usentimentalt. Ånon Egeland har den kanskje mest særpregede, alderdommelige og karismatiske feletonen her i landet. Hans venn Mikael Marin er en av svenskenes største folkemusikere, mange kjenner ham fra supergruppen Väsen. Egeland og Marin ble tildelt Folkelarmprisen 2017 for platen Sorpesoll, som mye av kveldens musikk er hentet fra.

Etter en times konsert ryddes gulvet, småbord settes frem, glassene fylles og mesterne leder en skare musikanter som spiller opp til junidans. Nipp i glasset, ta ut hårstrikken og smil til din utkårede. Eller by opp tanten din til en vals!

Foto: Eva Karlsson