Back to All Events

Brødrene Kjorstad. Olav og Anna Trio

Arv eller miljø? Ja, takk, begge deler vil vi nok si etter å ha hørt brødrene Hans og Rasmus Kjorstad fra Sør-Fron i Gudbrandsdalen; to nysgjerrige tradisjonsbærere som både dyrker den gamle stilen og vandrer rundt på leting etter nye måter å møte musikken på. Hos oss blir det mest spreke springleiker og annet staselig fra brødrenes rike oppvekstmiljø. Idealet er mer rått og gruvende enn finslig og polert.


Danske Anna Egholm Pedersen spiller violin og synger, med vestjysk tradisjon i fingre og stemmebånd. Olav Tveitane, veteran i Bergens folkemusikkmiljø, synger og spiller gitar og cister, mens Davide Bertolini kompletterer trioen med sin kontrabass. Musikken er delvis dansk og tradisjonell, delvis nykomponerte melodier med inspirasjon fra nær og fjern. Her blir det dansedriv med rytmiske krumspring, allsangvennlige ballader og mere til.

Billettpris: 150 /100 (medl.) /50 (stud.)