Back to All Events

ANDERS RØINE BAND: Kristine Valdresdatter

  • Cinemateket, USF Georgernes Verft Bergen, Hordaland, 5011 Norway (map)

Røft, tøft og rystende. Anders Røine har laget musikk til Norges siste stumfilm, Kristine Valdresdatter. I kveld skal musikken fremføres live, mens dramatiske scener utspiller seg på Cinematekets lerret. Røine fikk Spelemannsprisen for platen med denne musikken. Timbuktu-blues ryster veggene mens valdresspringaren går og smertefull sang finner sted. Kan og skal ikke motstås.

Musikerne er Anders Røine (sang, gitar, el-gitar, langeleik, munnharpe, munnspill), Marit Karlberg (sang, langeleik, trøorgel), Hans Hulbækmo (perkusjon, sag, munnharpe, sang) og Sondre Meisfjord (kontrabass, elbass, sang).

 

Tid og sted: Kl. 19, Cinemateket på USF. Arrangementet er et samarbeid mellom Bergen Jazzforum, Cinemateket og Folkemusikklubben Columbi Egg.

Pris: 180 / medl. 130. Forhåndskjøp

Kode for rabatt til medlemmer i Columbi Egg meddeles senere.

 

Later Event: November 27
Raabygg