Back to All Events

TEXAS! Finland! ERIK HOKKANEN & Lumisudet

  • Augustin Hotel 22 C. Sundts gate Bergen, Hordaland, 5004 Norway (map)

Erik Hokkanen er en av de største høvdingene i Austin, det musikalske hjertet i Texas. Med en ustoppelig energi briljerer han på fele, gitar, sang og langt mere til. Erik Hokkanens forfedre kom fra Finland, og i Lumisudet har han med seg tre av dagens beste finske folke- og rootsmusikere: Arto Järvelä (JPP, Nordik Tree m.m.) på fele og mandolin, Tapani Varis på kontrabass og munnharpe, Petri Hakala på gitar og mandolin. Gled deg til en opptursaften med Western swing og brennhete feler!

Til Erik Hokkanens fordel taler det også at han gjennom årene også har samarbeidet med en annen dyktig Erik; Bergens egen roots-høvding og halv-texaner Erik Moll.

 

Pris: 200 /150 (medl.) / 50 (stud.)