Back to All Events

LINDA GYTRI TRIO Erlend Apneseth solo

 Linda Gytri Trio      Erlend Apneseth solo

 

Linda Gytri er en av de beste i Norge i en sjelden kunstart: Å la folkemusikken strømme fint ut av et trekkspill. Springar, vals, bruremarsjer – alt friskt, organisk og med ettertrykk! Og hun dikter selv videre - i kveld kommer hun med helt ny musikk og sin ferske CD Audire. Linda Gytri har med seg den finske harmonibegavelsen Timo Alakotila på trøorgel (spiller bl.a. i legendariske JPP) samt Anders Bitustøyl på kontrabass.

 

Erlend Apneseth fra Jølster spiller hardingfele på en måte som inngir stor respekt. Ikke bare behersker han det tradisjonelle spillet fra sin hjembygd Jølster til fingerspissene. Han er også en utprøvende og lyttende musiker, som gir oss høye opplevelser ved å være lavmælt. Helt til stede!

 

lindagytri.com       www.erlendapneseth.com