Back to All Events

Five Men in a Boat

  • Augustin Hotel 22 C. Sundts gate Bergen, Hordaland, 5004 Norway (map)

Modne menn fra tre land trør til: Emmanuel Pariselle (trekkspill, concertina, fløyter, sang) og Didier Oliver (fele, sang, mandolin, sekkepipe, fløyter) er blant Frankrikes fremste utøvere innen tradisjonsmusikk og har et enormt repertoar av sangstoff og dansemusikk, særlig fra den sørvestlige delen av landet.  Engelskmannen Richard Burgess (gitar, sang, concertina) har flere ganger besøkt folkemusikklubben vår, og er en stor formidler av Storbritannias maritime sangskatt. Folke- og sjantisangeren Frode Nyvold (bred baryton med kant) og Columbi Eggs musikalske vert Gabriel Fliflet (trekkspill, guttesopran) er som nestorer å regne i det norske folkemusikkmiljøet. 

Sangen står i sentrum, og det er mye moden, mandig kraft i luften når fem så kraftige, særpregede stemmer klinger sammen. Enten sangen er på norsk, engelsk, fransk eller oksitansk. 

www.facebook.com/pages/Five-Men-in-a-Boat/327313617306992

Later Event: September 29
Lajla Renate Buer Storli