Back to All Events

Leif Rygg / Los Tres Músicos

  • Augustin Hotel 22 C. Sundts gate Bergen, Hordaland, 5004 Norway (map)
Foto: Eivind Kaasin

Foto: Eivind Kaasin

Leif Rygg fra Voss er en mesterspillemann. Han har spilt hardingfele i nesten hele sitt lange liv og vunnet det meste av priser. En sølvklar tone og en glimrende teknikk som ikke brukes til brilerjing, men er i musikkens tjeneste. Da Columbi Egg hadde sin åpningskveld i januar 1999, var Leif Rygg en av attraksjonene. Musikalsk åpen som han er, kom han sammen med to kinesiske musikere - i det som sannsynligvis var historiens første norsk-kinesiske musikkgruppe. I år har klubben feiret sitt femtenårsjubileum. Det er en glede å kunne avslutte året med Leif Rygg.

Candombe, son jarocho, plena og polka. Uruguay, Mexico og Puerto Rico og mye mer. Halve Latinamerika skal med når Los Tres Músicos trør til. Perkusjonist Hades Hernandez kommer fra en tradisjonell musikerfamilie på Cuba. Multi-instrumentalist Ole Andre Farstad har studert musikk på de fleste kontinenter, og har bl.a. vært flamencogitarist i Sevilla. Meksikanske Alejandro Huidobro spiller både perkusjon, trekkspill og strengeinstrumenter.

http://tresmusicos-norsk.weebly.com

Earlier Event: November 24
Calibut Band